Contact

Heb jij een leuk verhaal voor deze site? Wil jij graag jou succes delen?

Ik ben namelijk op zoek naar mensen die (deels) financiële vrijheid hebben bereikt en die daar over willen praten. Maar ook als je een minimalistisch bestaan leeft, in een Tiny house woont of een (succesvolle of beginnend) belegger of investeerder bent, of een andere bijdrage aan deze site kunt leveren kom ik graag met je in contact. Misschien kunnen we dan samen een leuk item maken?

Als je een berichtje achterlaat, neem ik contact met je op.

Ik zoek een maatje!

Op dit moment doe ik deze site nog alleen. Maar zeg je, ik heb ook een passie voor financieel onafhankelijk worden en alles wat er mee te maken heeft, en zou je graag de site “De Gelukkige Investeerder” samen met mij groot willen maken. Mail dan naar het bovenstaande email adres.

Vergeet niet te vermelden wat je al gedaan hebt om financieel onafhankelijk te worden, en wat je tot nu toe al hebt bereikt. Vermeld ook waarom je graag de site “De Gelukkige Investeerder” samen met mij wilt voortzetten? Hoeveel tijd heb je wekelijks om eraan te werken? Wat verwacht je van deze samenwerking? En hoe goed is jou Nederlandse schrijvaardigheid?

Last but not least, ik verdien op dit moment geen geld aan de site. Dus helaas kan ik je geen financiële vergoeding aanbieden.