Waarom ik verdwenen was…

De Lotus bloem

Een uitleg…

Als allereerste mijn excuses voor mijn plotselinge verdwijning, maanden lang verschenen er geen nieuwe posts. Helaas was ik niet een wereldreis aan het maken of te druk met leuke dingen.

Mijn vriend en ik waren in blijde verwachting van ons eerste kindje. Maar helaas is dit niet goed gegaan en hebben we na de bevalling afscheid moeten nemen van ons mooie mannetje “Noah”.

Het verdriet was immens

Het verdriet was immens, maar ik ben blij dat ik Noah heb mogen dragen. De liefde die ik voor dat kleine mannetje heb gevoeld was onbeschrijfelijk. Ik ben dankbaar dat ik deze liefde heb mogen ervaren.

Noah zal voor altijd onze eerste zoon en kind zijn. We zullen dat kleine mooie ventje nooit vergeten en altijd in ons hart mee dragen. Hoe zwaar het ook was, ik ben dankbaar voor alles wat Noah ons heeft gebracht. Zijn bestaan heeft ons verrijkt.

Terwijl ik dit schrijf lopen de tranen weer over mijn wangen, het gemis zal voor altijd blijven net zoals alle mooie herinneringen.

 

Maar het is tijd om de draad weer op te pakken

Afgelopen maanden waren enorm zwaar en investeren & bloggen waren niet hetgeen waar ik mee bezig was. Nu wil ik de draad weer rustig oppakken. Dus aankomende maanden kunnen jullie weer wat posts van mij verwachten.

Bedankt voor al jullie geduld en lieve berichtjes.

Liefs, De Gelukkige Investeerder

4 Comments

 • janine@simpelrijkleven Reply

  Ik ben er stil van en weet niet goed wat ik neer moet zetten. Wat ontzettend verdrietig. Ik wens jullie veel kracht toe om met dit grote gemis om te gaan!

  • Valerie Reply

   Dankjewel Janine

  • Valerie Reply

   Dankjewel Financefitgirl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.