Second Home Beurs 4 – 6 oktober 2019 + GRATIS TICKET!

Second Home Beurs 4 - 6 oktober 2019 + GRATIS TICKET!

Photo by Vidar Kristiansen on Unsplash

Second Home Beurs 4 – 6 oktober 2019, Jaarbeurs Utrecht

Droom je van je eigen vakantiehuis of een huisje voor de verhuur? Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak.

Of laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die je tijdens de seminars en met persoonlijk advies graag helpen bij het vervullen van jouw droom.

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken.

Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen.

Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.

Mijn ervaring op de Secund Home Beurs

Wij zouden zelf graag een huisje in Frankrijk kopen en hebben hier wel goede informatie gekregen. Heel waarschijnlijk gaan we dit jaar dan ook weer.

De kraampjes waren overigens leuk, maar vooral de speakers hadden nuttige informatie te vertellen. Zo kwamen wij erachter dat het kopen van een huis in Frankrijk héél anders gaat dan in Nederland… Je hebt niet zoiets als Funda. Het huis kan bij 20 makelaars te koop staan voor 20x een andere prijs. Het adres van het huis wat te koop staat is ook geheim, dus even langsrijden is geen optie.

Het huis kopen gaat vervolgens ook anders. Maar het gaat vooral erg langzaam. Dit proces kan zo een half jaar tot een jaar duren. Ook kregen we te horen dat zelf een huis bouwen in Frankrijk niet te doen is. Al met al wel nuttige info.

Dus heb je concrete plannen, dan zou ik zeker even gaan kijken.

Voor een GRATIS ticket ga naar deze link

Voor meer informatie over de secunda home beurs, kijk op www.secondhome.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.