On Demand Masterclasses van de BeleggerFair 2019

On Demand Masterclasses van de BeleggerFair 2019

Photo by Kevin Lanceplaine on Unsplash

Terugblik BeleggersFair 2019

De Beleggersfair was dit jaar om 27 September 2019 en was wederom een groot succes. Het was onmogelijk om alle speakers bij te wonen, het zijn er simpelweg te veel. Maar geen nood, daar is een oplossing voor gevonden…

Kijk de BeleggersFair on demand terug!

Oké u had er eigenlijk bij moeten zijn om de ambiance en sfeer te beleven, de goeroes te ontmoeten en hun visies te horen. Maar gelukkig kunt u de BeleggersFair 2019 on demand terugkijken via deze link.

Mijn top 3 op de BeleggersFair 2019

  1. LIVESTREAM BELEGGEN ALS WARREN BUFFETT MET ETF’S. Wil je gaan beleggen of beleg je al, dan zou ik zeker deze Masterclass van Martijn Rozemuller bekijken. Index beleggen is overigens mijn manier van beleggen. Ik spreid mijn portefeuille zo veel mogelijk en op langere termijn in ETF’s en Obligaties. Probeer de kosten van het beleggen zo laag mogelijk te houden, door het zelf te doen ( Ik beleg niet bij VanEck). Tevens stap ik trapsgewijs in. (Ik heb geen aandelen, dit risico vind ik persoonlijk te groot)

  2. DUURZAAM BELEGGEN EEN VERGELIJKBAAR RENDEMENT ENVOOR ONZE TOEKOMST BETER 2019, Judith Sanders van de ABN AMRO: Hou wel in je achterhoofd bij het kijken van dit filmpje dat dit reclame is voor de ABN zelf. Maar de presentatie omtrent duurzaamheid is erg interessant.
  3. STELLING BELEGGEN IN WONINGEN, HEEFT HET NOG ZIN IN 2019?

Kijk voor de overige Masterclasses op deze link.

DISCLAIMER & PRIVACYVERKLARING

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Kijk hier voor de volledige Disclaimer & Privacyverklaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.