Nieuw Docu op NETFLIX die je moet zien: Insite Bill’s Brains

Nieuw Docu op NETFLIX die je moet zien: Insite Bill’s Brains

Photo by freestocks.org on Unsplash

Ongekend deze man!

Software magnaat Bill Gates is een van de rijkste mensen op aarde. Maar wat hem zo bijzonder maakt is wat hij met zijn geld doet. Van deze man verwacht ik meer dan van de regering wat betreft het oplossen van de grote milieu problemen op deze aarde.

Niet alleen bijzonder intelligent, maar ook een groot hart.

Bill Gates heeft naast zijn bijzonder hoge intelligentie nog twee assets, een groot hart en zijn vrouw Melinda. Tevens heeft hij een enorme berg geld en rijke vrienden zoals Warren Buffet. Waardoor hij in staat is de wereld te veranderen.

Waar hij op dit moment mee bezig is word groot uitgelicht in de docu:

  • Hij probeert Polio uit te bannen in Afrika.
  • Zorgt voor goede sanitaire voorzieningen in Afrika en een manier om ontlasting verder te verwerken. Zodat het niet meer gedumpt word in de rivier waar ook kinderen spelen. Het gevolg is dat er minder mensen & kinderen ziek worden en overleden aan zoiets simpels als diarree. Hoe hij dit doet is op zo’n ingenieuze manier, waarbij geen stroom nodig is, en het proces ook nog eens schoon drinkwater oplevert.
  • Last but not least, hij heeft een Kerncentrale ontwikkeld, die 100 procent veilig is. Door dit te implementeren (ipv kolencentrales) kan een enorme winst worden geboekt om CO2 uitstoot te verminderen en luchtvervuiling tegen te gegaan. Tevens kan het overgebleven radioactief afval, worden hergebruikt om enorme hoeveelheden energie uit te halen. Zo veel, dat het radioactieve afvallen dat nu in Amerika is opgeslagen, heel Amerika voor 120 jaar van energie kan voorzien!

Deze man is echt geniaal!

Ik ben dan ook een groot voorstander van zo’n 100% veilige kerncentrale. Heb je nog je twijfels? Kijk dan zeker even deze docu op NETFLIX. Heb je geen twijfels, kijk dan ook deze Docu, elke minuut is het waard. Echt geniaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.