Een kleine muppet opkomst!

Een kleine muppet opkomst

Photo by Dakota Corbin on Unsplash

Hoi allemaal,

Bedankt voor alle berichtjes die ik de laatste maanden ontvangen heb. Helaas ben ik er niet aan toe gekomen om deze allemaal te beantwoorden. Ik ben op dit moment namelijk hoogzwanger en met zwangerschapsverlof, omdat we een kleine muppet verwachten.

Ik was eergisteren uitgerekend op 26 Mei. Maar afgezien van wat indalingsweeën en voorweeën die met Pasen al begonnen, is het over het algemeen nog vrij rustig. De kleine muppet zit blijkbaar nog lekker.

Ik zal ivm met onze nieuwe kleine meid de aankomende tijd wat minder artikelen kunnen schrijven. Maar mijn vriend en ik zijn met grote vastgoedplannen bezig. Met de uitvoering starten we na de zomer. Dit word ons grootste project tot nu toe! En mocht alles goed gaan, dan zijn we in een klap beiden financieel onafhankelijk.

Dus, alvast een hele fijne zomer! Ik blijf jullie uiteraard op de hoogte houden.

Liefs, De Gelukkige Investeerder

Leave a Reply

Your email address will not be published.