Duurzaam wonen met anderen? dan is dit je kans!

Erfdelen

Photo by Ellis Dieperink on Unsplash

Erfdelen: Sociaal, duurzaam, kleinschalig en goed voor het platteland

Terwijl we al jaren horen dat het slecht gaat met het platteland en woorden als leegloop en krimp ons om de oren vliegen, blijken velen serieuze belangstelling te hebben om er te wonen.

Er is behoefte om samen te wonen en elkaar te helpen en duurzaam te leven. En dit alles meer in harmonie met de natuur voor een schappelijk prijsje. Hoe leuk is dat!

Steeds meer boerderijen komen leeg te staan.

In Nederland komen er per dag vijf boerderijen leeg te staan. De verwachting is dat dit aantal nog zal groeien de komende jaren en dat het per erf om steeds grotere gebouw volumes gaat. Recent werd bekend dat in Brabant naar verwachting in drie jaar tijd 1/3 van alle boeren stopt!

Kansen voor investeerders

Dit plan zou een mooie bijdrage leveren aan een betere wereld voor onszelf en generaties na ons. En misschien levert het ook wel leuke kansen op voor investeerders, aangezien Pieter Parmentier, de man achter Erfdelen me vertelde dat veel geïnteresseerde weinig geld hebben.

Erfdelen nu al een hit!

De Erfdelen pagina scoorde inmiddels meer dan 422.000 hits en de nieuwsbrief wordt verstuurd naar ruim 950 huishoudens. Daar kan ik als De Gelukkige Investeerder alleen maar van dromen, van zulke mooie aantallen 😉

Al met al, Erfdelen is dus een enorme hit. En er zijn al meer dan 1500 belangstellenden waaronder ik.

Wil je meer weten ga dan naar www.erfdelen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.