Disclaimer & Privacyverklaring

ALGEMEEN:

Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt. Ik kan en mag geen geen persoonlijk financieel advies geven en geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld. Ook eventueel mailcontact is nooit als persoonlijk financieel advies bedoeld.

De informatie op deze site vormt geen openbaar bod of een verzoek om effecten of financiële instrumenten aan te schaffen. Een eventueel beleggings,- of investeringsbesluit betreffende financiële instrumenten moet gebaseerd zijn op individueel, professioneel advies en een prospectus gepubliceerd door een bevoegde instantie. De opstelling van teksten doet De Gelukkige Investeerder niet als een beleggingsadviseur of vanwege een of andere wettelijke verplichting. De informatie is verstrekt met de nodige zorg en aandacht, maar De Gelukkige Investeerder of ik zelf is niet aansprakelijk voor de juistheid / volledigheid van de teksten en economische informatie, wisselkoersen of algemene marktgegevens. Deze informatie en mening is representatief voor de tijd van publicatie en projecteert geen toekomstige voorspelling. Check altijd de website van een eventueel vermelde aanbieder voor de meest actuele informatie.

COPYRIGHT:

Al de gepubliceerde teksten en afbeeldingen zijn eigendom van De Gelukkige Investeerder en vallen onder het copyright. Niets mag gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. Zodra een lezer een reactie geplaatst heeft valt deze onder het copyright van De Gelukkige Investeerder

PRIVACY:

De Gelukkige Investeerder is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Gelukkige Investeerder verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en/of achternaam
– Geslacht
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
1, 3 en 4 worden bewaard als je reageert op een post.
3 wordt bewaard als je je inschrijft voor het ontvangen van een email zodra er een nieuwe post verschijnt. De andere punten worden anoniem geregistreerd door Google Analytics en Mailchimp ten behoeve van analyse van websitestatistieken en door affiliate partijen zoals bol.com en Daisycon om transacties te kunnen toewijzen als afkomstig via deze site.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

De Gelukkige Investeerder heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via degelukkigeinvesteerder@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Gelukkige Investeerder verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  •  Het kunnen blokkeren van de reactiemogelijkheid van iemand die een of meerdere reacties plaatst die volgens het oordeel van De Gelukkige Investeerder ongepast zijn
  • De Gelukkige Investeerder analyseert via Google Analytics jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.
  • De Gelukkige Investeerder analyseert via Google AdSense en via Google Analytics jouw gedrag omtrent het klikken op reclames om daarmee uit de kosten te komen ivm de beheerkosten van deze site.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Gelukkige Investeerder bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens: Je e-mailadres worden bewaard zolang je bent ingeschreven voor de dienst van het ontvangen van een email bij het verschijnen van een nieuwe post. Je naam en emailadres worden bewaard zolang je reactie op de website onder een post blijft staan.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Gelukkige Investeerder deelt je naam en emailadres met Mailchimp indien je je ingeschreven hebt voor het ontvangen van een email bij het verschijnen van een nieuwe post. Hun privacybeleid vind je hier.

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Verder delen we geen persoonsgegevens met derden, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Gelukkige Investeerder gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De Gelukkige Investeerder gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Ook plaaten we cookies wanneer je op een link klikt van een affiliate partij, zodat deze partij een verkoop als afkomstig via deze site kan toewijzen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Cookies om reacties te plaatsen

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie.

Cookies om bezoek te meten

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics en Google Adsense om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je via een link in een e-mail bent gekomen.
  • Het bijhouden van het aantal keer een bezoeker op een reclames link klikt.

Voor meer informatie over Google Analytics en Google Adsense met de verzamelde gegevens doen, verwijzen we naar de privacyverklaringen Google Analytics en Google Adsense. Deze verklaring kunnen regelmatig wijzigen.

Cookies door ingesloten content

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Cookies voor social media integratie

Op onze website tonen we video’s en andere content die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals o.a. Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest, WordPress en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Je kan opt out Google gepersonaliseerde advertenties door de volgende site te bezoeken: Ads Settings Dit kan ook voor andere bedrijven waar Google Adsense mee samenwerkt via www.aboutads.info

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Gelukkige Investeerder en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om het emailadres dat we eventueel van jou in ons bezit hebben naar je toe te sturen. Je bewaarde naam in een reactie onder een post kun je inzien in de desbetreffende reactie. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar degelukkigeinvesteerder@gmail.com Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. De Gelukkige Investeerder wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Gelukkige Investeerder neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met degelukkigeinvesteerder@gmail.com

PARTNER RELATIES/ RECLAME:

Deze site kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd op deze site.

Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om dit blog te steunen.

Tevens plaatst een andere partij dan ikzelf reclame op dit blog doormiddel van Google Adsense. Deze reclames zijn afgestemd op jou surf gedrag op deze en op andere sites.

Je kan opt out Google gepersonaliseerde advertenties door de volgende site te bezoeken: Ads Settings Dit kan ook voor andere bedrijven (Tenminste, als die bedrijven deze optie aanbieden) waar Google Adsense mee samenwerkt via www.aboutads.info

REACTIES

Reacties kunnen ten alle tijden zonder verdere aankondiging en uitleg niet geplaatst, gemodereerd of verwijderd worden door De Gelukkige Investeerder. Dit uitsluitend ter beoordeling van De Gelukkige Investeerder. Hierover is geen correspondentie mogelijk. Indien u een reactie plaatst bent u hiermee akkoord.