Mijn Mentor

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

 

Een ode aan mijn mentor, Jacko Meijaard.

Als ik Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie niet tegen was gekomen, was mijn eboek “De Gelukkige Investeerder” misschien nooit op internet verschenen!

En hoe jij via zijn Affiliate Marketing Revolutie het zelfde kunt bereiken.

 

 

Hoe het allemaal begon…..

Ik wist niet waar ik moest beginnen, alles was zo overweldigend. Ik wilde graag een website, en met andere mijn kennis delen over vastgoed en investeren. Ik had immers de afgelopen jaren veel verdient met vastgoed en had maandelijks een mooi passief inkomen opgebouwd. Ik was in die tijd al bezig aan het boek “De Gelukkige Investeerder” en wilde deze graag in eigen beheer uitgeven, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. Ik wist echt niets van computers, ik had er niet eens een.

Het boek was in volle gang, maar van mijn eigen site en blog kwam weinig terecht. schrijven van een boek was redelijk makkelijk, maar een website maken en dan je boek daarop verkopen was hele andere koek. Ik besefte wel dat als ik ooit van al mijn plannen werk wilde maken, ik actie moest ondernemen. Dus ik kocht een laptop en ging aan de slag. Ik volgde als Apple digibeet een paar gratis cursusjes bij Apple, en al snel kreeg ik door hoe het werkte.

Nu was het tijd om mijn plannen uit te voeren!

Ik kon immers niet voor altijd blijven dromen, ik moest overgaan tot actie. Ik kwam al maanden daarvoor met toeval op de site van Jacko Meijaard terecht. Hij promoot daar zijn programma “Affiliate Marketing Revolutie”.

Jacko verdient inmiddels 7500 euro per maand aan Affiliate Marketing. Ik was erg sceptisch, en heb Jacko Meijaard gegoogeld, maar ik vond alleen maar lovende reacties van mensen over zijn cursus. Het was dus geen scam of oplichting.

 

Ik kreeg regelmatig nieuwsbrieven van Jacko, maar ik bleef nog steeds sceptisch.

Was alles niet gratis op het internet te vinden?

 

 

 

Jacko claimt op zijn site dat je duizend euros kunt verdienen met één site. Volgens Jacko had je ook geen technische kennis nodig om zijn cursus te volgen, gelukkig maar want mijn technische kennis is nul. Het programma was maar 49 euro, en vond je het niet goed dan kreeg je binnen 30 dagen je geld terug. Dat stelde me al iets gerust.

Pas maanden later na lang twijfelen kocht ik (nog steeds enigszins sceptisch) zijn cursus “Affiliate Marketing Revolutie”. Ik kreeg toegang tot een hele uitgebreide site. Ik was oprecht verbaast hoeveelheid informatie je kreeg voor die 49 euro. 100den videos met uitleg over hoe je te werk moet gaan. Alles netjes gerangschikt en georganiseerd.

Het was super simpel Jacko’s vertelde heel langzaam en stap voor stap, wat je moest doen. Van video 1 ging ik naar 2, naar 3, etc lukte iets niet dan kon je hulp vragen op het Forum van Jacko. Een kind kan de was doen!

Je hoeft geen eigen programma te ontwikkelen!

De meeste mensen op Jacko’s forum verkopen programma’s, boeken of cursussen die andere personen hebben ontwikkeld. Dus je hoeft niets zelf te ontwikkelen, als je daar geen zin in hebt. Je hoeft dus niet een boek te schrijven of ook maar enigszins creatief te zijn. Echt iedereen kan dit, van jong tot oud.

Als je je aanmeld hoef je zelfs nog niet te weten waar je over wilt een site wilt maken! Daar helpt Jacko je mee. Je kan digitale programma’s, cursusen of boeken verkopen van andere. Je kan hier heel veel geld mee verdienen omdat voor ieder verkocht product je een commissie krijgen. Dit principe heet Affiliate Marketing. Deze commissie kan bestaan uit enkele euros maar kan oplopen tot tientallen euros per verkocht artikel.

Jacko’s Forum is een inspiratie voor vele

Op Jacko’s Affiliate Marketing forum zit een groep gemotiveerde mensen die hun doelen en dromen probeert waar te maken. Leuke en leerzame tips werden gedeeld. Het leeft op zijn forum! Erg inspirerend, je kan zo veel van elkaar leren.

Als je een vraag had werd deze binnen éen uur beantwoord door Jacko zelf of door iemand anders op het forum. En je hebt levenslans toegang. Dus ook al is het al een tijdje geleden dan ik zijn cursus heb gevolgd, ik kom nog wekelijks op zijn Forum om nieuwe dingen te leren en gelijkgestemde te ontmoeten.

Hij heeft mij geleerd hoe ik binnen no time een website kon maken met WordPress.

Via hem heb ik zo veel geleerd over het internet en affiliatie marketing. Dit had me jaren werk gekost als ik dat zonder hem had moeten doen. En om eerlijk te zijn weet ik niet of het me dan ooit gelukt was. Dit was beslist niet gratis te vinden op het internet!

Ik had nooit kunnen denken dat het zo simpel was!

 

 

Had ik het maar veel eerder gedaan. Binnen 1 dag had ik een website staan, voor 15 euro per jaar! Voor die 15 euro kreeg ik een eigen website domein, en een hosting pakket voor 1 jaar. Veel goedkoper dan dat kan eigenlijk niet.

Ik begon zijn videos stuk voor stuk te volgen en uit te voeren. Jacko legt alles erg duidelijk en langzaam uit. Een kind kan de was doen! zo simpel.

Na het kopen van de domeinnaam en het hosting pakket. Leert hij je hoe je een website maakt met WordPress, zo worden de meeste professionele site tegenwoordig gemaakt. Tevens leert hij je, hoe je de SEO instellingen kunt optimaliseren, zodat je hoger rankt in google.

Hij leert je alle trucjes en verteld je welke plugins je moet installeren. Binnen een paar uur had ik dit allemaal gedaan. Vervolgens verteld hij je hoe je het beste kunt bloggen en waarover en hoe je daar geld mee kunt verdienen.

Er is een wereld voor mij opengegaan sinds Jacko’s cursus…..

 

 

Ik heb van één ding spijt!

Ik had dit al jaren eerder moeten doen. Ik had Jacko’s cursus 3 jaar geleden al moeten kopen, wat ik dan al had kunnen bereiken. Maar beter laat dan nooit, en mijn eerste inkomsten via mijn website heb ik al ontvangen.

Wil je meer informatie over Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie neem dan een kijkje op zijn site.

En vindt je het niets dan kan je binnen 30 dagen al je geld terug vragen. Dus loop je helemaal geen risico. En echt 49 euro voor zo’n hoeveelheid informatie, is echt waanzinnig goedkoop.

Heel veel plezier en succes!

ik hoop dat jij er net zo veel plezier aan ondervind als ik.