Goedkoop uit eten, zonder een derderangs behandeling te krijgen.

Goedkoop en goed uit eten, hoe doe je dat?

Charles Deluvio 🇵🇭🇨🇦

Goedkoop uit eten A-relax?

Ik ben vorige week uit eten geweest in een geweldig Aziatische dimsum restaurant voor 15 euro p.p. En deze korting kan nog oplopen, volgende maand kan ik uit eten voor 2,50p.p.! In een restaurant naar keuze. En dat zonder een derderangs behandeling te krijgen.

Hoe ik dat doe? Dat leg ik je in dit artikel uit.

 

Ik wil niet als een derderangs gast behandelt worden

Vroeger was ik een fan van Groupon, maar de laatste tijd gebruik ik het nauwelijks meer. Zeker niet om uit eten te gaan.

Voor goedkopen sportabonnementen en behandelingen blijft Groupon een prima website, maar als ik uit eten ga wil ik niet anders behandelt worden dan de andere gasten. Ik vind het al voor lul om met zo’n uitgeprint briefje een restaurant binnen te lopen, vervolgens krijg je een aparte menu kaart of krijg je een uitleg wat je allemaal niet binnen de deal valt. Soms word je als kers op de taart ook nog in een speciale sectie van het restaurant gezet, met uitsluitend Groupon mensen. Super a-relax.

Tevens, vind ik het onhandig dat je eerst de groupon moet kopen en dan nog een reservering moet maken. Ik wil gewoon direct zekerheid, en niet eerst een bon die ik dan nog als het ware moet verzilveren.

 

Secund best

Wie dat wel aanbood was Social Deal, op deze site kun je de dag aangeven dat je uit eten wilt. Hij zoekt dan bijpassende deals in jou omgeving. Boek je zo’n deal, dan heb je direct een plekje in een restaurant gereserveerd.

We zijn een paar keer zo uit eten geweest, maar je moet nog steeds dat kopietje of dat appje laten scannen (wat soms problemen oplevert). Verder was het allemaal prima, alleen vond ik de kwaliteit en keuze van de restaurants wat matig.

Toen her-ontdekte ik een website, die ik al jaren niet meer had gebruikt….Iens!

 

Maar hoe kan je dan wel goed en goedkoop uit eten?

Iens!

Vroeger was Iens gewoon een site waar je een reservering kon maken voor een restaurant, ik heb toen alleen nooit doorgehad hoeveel korting je kon krijgen op deze site, zonder je een derderangs burger te voelen.

Wij gaan nu regelmatig uit eten met 20, 30, 40 of zelfs 50% korting!

De restaurants waar we terecht komen zijn geweldig! Je kunt namelijk direct het Iens cijfer van het restaurant zien, en de beoordelingen van de klanten. Je hoeft niet met een gek briefje aan te komen, of een appje laten zien. Het enige wat je moet doen is laten weten dat je gereserveerd hebt. Je krijgt daarna gewoon een normalen menukaart en word niet in een hoekje gepropt met andere loezers. 😉

Daarbovenop krijg je YUMS voor elke reservering die je maakt. Maak je deze via de Iens app, dan krijg je er het meest. Ook hebben ze regelmatig deals waar je 1000 YUMS krijgt, als je op dat moment reserveerd.

Zo kreeg ik afgelopen maand 1000 yums voor een reservering, en met Black Friday weer. In 2 maanden tijd, heb ik 2000 YUMS bespaart. Met 1000 YUMS krijg je 10 euro korting en met 2000 YUMS 25 euro korting. Dus dat loopt aardig op.

Deze YUMS kunnen dan ingezet worden met de 20, 30, 40 of 50% korting. Niet bij alle restaurants, maar wel bij een selecte groep.

 

Hoe vindt je die

Het stappenplan

  • Download de app van Iens
  • Maak een account aan
  • Ga nu Nu populair: (t/m 50% korting)
  • Klik onderin op “Filter”
  • En klik het boxje aan “Alleen met promoties” en evt indien je al YUMS hebt “Alleen wie YUMS accepteert”
  • Klik op “Bekijk de resultaten” onderaan.
  • En kies een restaurant en maak daar via de app een reservering.
  • LET OP: Soms krijg je een extra promotiecode van Iens, waarmee je 1000 YUMS (=€10) kan scoren bij een reservering, mis dit niet!

Wij gingen vorige week uit eten bij een geweldig Aziatisch restaurant, we kregen hier 30% korting op de totale rekening. Incl drank. Uiteindelijk hadden we heerlijk met zijn 2tjes gegeten voor maar 30 euro (15 euro per persoon!).

Stel, ik had ook nog die 2000 YUMS ingeleverd, dan hadden we voor €2,50 p.p. voortreffelijk uit eten gekund.

Niet slecht! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.